Over ons

Vakgarage Van ’t Hoog: ‘Kwaliteit en Service van ’t HOOGste niveau’.

Vakgarage Van ‘t Hoog Zaltbommel is sinds 1 januari het nieuwe broertje van Vakgarage Van ’t Hoog Groot Ammers. Eigenaren Huib van ’t Hoog (57) en Cees van der Wal (32) bestrijken met Van ’t Hoog Zaltbommel nu ook de markt in de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena.

Aan de Doornepol 1B in Zaltbommel staan in de showroom tachtig occasions te glimmen. Te wachten op een nieuwe eigenaar. “In  Groot-Ammers  hebben we één van de compleetste autobedrijven van de regio. In Zaltbommel willen we daar niet voor onder doen. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel”, aldus Van ’t Hoog en Van der Wal enthousiast.

Met compleet wordt bedoeld: verkoop van alle merken auto’s zowel nieuw als gebruikt, autoschadeherstel, restylen, uitdeuken zonder spuiten, voorruitreparaties en onderhoudsservice. Alles in eigen beheer. 

In het nieuwe onderkomen in Zaltbommel zwaait bedrijfsleider Ewoud Vroegh (31) de scepter. Vroegh, die elf jaar heeft gewerkt bij een dealerbedrijf en woonachtig is in de regio, heeft in ‘Bommel’ eerste monteur Wim Luijk (25) als collega, tevens APK keurmeester. “Onderhoud is bij ons een sterk punt. Als iemand bij ons een auto koopt dan is het geen einde verhaal. We blijven voor de klant klaar staan.”

In Zaltbommel staat een ruim assortiment jong gebruikte auto’s tussen de 5000 en 30000 euro. “Met Groot-Ammers meegeteld hebben we zelfs een keuze uit ongeveer 170 auto’s. Altijd met een service waar we volledig achter staan.”

Vakgarage  Van ’t Hoog Groot Ammers – al sinds 1977 een begrip in de Alblasserwaard -  scoort hoog in de klantenbeoordeling. “Uit ruim tweehonderd reviews komt een score van 8,6. Dat hopen we in Zaltbommel minstens te evenaren.”

Het Van ’t Hoog concern is met beide garages aangesloten bij de Stichting Vakgarage. “Al 210 garages zijn er bij aangesloten en er wordt naar 300 aangesloten garages gestreefd ”, legt Huib van ’t Hoog uit. Vakgarage is het meest ervaren en de enige, echte onafhankelijke garageformule in ons land. Vakgarage staat voor kwaliteit en iedere garage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend.

Speciale acties
Om Vakgarage Van ’t Hoog Zaltbommel te presenteren zijn er van 21 maart en 22 maart Open Deur Dagen. Dat gaat gepaard met een drankje en een hapje. De kinderen kunnen zich uitleven op een springkussen. “Tijdens die dagen zal het aanbod occasions opgevoerd worden naar ruim honderd auto’s.

En zullen er speciale acties zijn waar ook Groot-Ammers in mee lift”, vertelt Ewoud Vroegh. Iedereen die in Zaltbommel tussen 21 maart en 25 maart een occasion van boven de 7500 euro koopt, ontvangt een brandstofpas ter waarde van 500 euro. Bij een occasion van 4500 tot 7500 euro wordt een brandstofpas van 250 euro verstrekt. Verder wordt in de periode 15 procent korting gegeven op de kosten van regulier onderhoud en 25 procent korting op de aanschaf van zomerbanden plus in het eerste jaar gratis opslag van de winterbanden. (Voor Groot-Ammers geldt bij aankoop van een auto boven de 4500 euro een brandstofpas van 250 euro).

Groot-Ammers of Zaltbommel. Bij de mannen en vrouwen van Vakgarage Van ’t Hoog is het streven altijd: ‘Kwaliteit en Service van ’t HOOGste niveau’.