Kleine beurt bij Vakgarage Van 't Hoog Zaltbommel in Zaltbommel

Bij Vakgarage Van 't Hoog Zaltbommel wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Van 't Hoog Zaltbommel niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Van 't Hoog Zaltbommel voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Zaltbommel altijd langs Vakgarage Van 't Hoog Zaltbommel om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Zaltbommel? Kom dan langs Doornepol 1b in Zaltbommel (Gelderland). Of neem contact op via mail evroegh@vakgaragevanthoog.nl of bel naar 0418-517800.

Contactgegevens

Vakgarage Van 't Hoog Zaltbommel
Doornepol 1b
5301 LV Zaltbommel

tel.: 0418-517800
mail: evroegh@vakgaragevanthoog.nl