Caravanbanden bij Vakgarage Van 't Hoog Zaltbommel

Caravanbanden moeten goed gecontroleerd worden voordat je ermee vertrek op vakantie. Omdat caravans vaak voor langere periodes stilstaan kunnen de banden uitdrogen. Het uitdrogen van de banden kan leiden tot droogtescheurtjes en dit kan resulteren in minder grip van de band, hoger verbruik van de auto en een matig draagvermogen. Staat uw caravan in, of nabij Zaltbommel, laat ze dan gerust checken door Vakgarage Van 't Hoog Zaltbommel.

Het advies is om caravanbanden, mits niet uitgedroogd, elke zes jaar te vervangen. Als u niet zeker bent of de banden jonger zijn, dan kan u de Dot code controleren. Deze code bestaat uit vier cijfers waarbij de eerste twee cijfers staan voor het weeknummer en de laatste twee beschrijven het jaartal. Een Dot code van ‘2018’ betekent dus week 20 van 2018.

U mag ook altijd contact met ons opnemen door te bellen of mailen naar 0418-517800 of evroegh@vakgaragevanthoog.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij Vakgarage Van 't Hoog Zaltbommel aan Doornepol 1b in Zaltbommel.

Maak nu een afspraak!